På vej til Italien –  Motorvejshoteller A7

Køretur til Italien –  Motorvejshotel på A7

Det er blevet lidt af en vane for os at hoppe ind i bilen og køre sydpå. Destination unknown. Eller Mystery tour, som vi også kalder det. For at være helt ærlig, er destinationen dog ikke heeelt unknown, for vi plejer tit at nå ned til Italien. Men det at vi ikke har afstemt hvor, hvad og hvornår hjemmefra, giver både os og ungerne en følelse af eventyr.

Hvornår er vi der, og hvor skal vi sove?

OK. Det her spørgsmål får vi også fra ungerne  i ny og næ 😉 Begge er lidt svære at svare på for det er jo en del af konceptet af intet er givet på forhånd. Den første nat ender vi tit på et motorvejshotel i Tyskland og det er altid lidt af en joker, for vi ved jo aldrig helt hvornår vi ankommer, så vi bestiller ikke på forhånd, men kører ind ved et Autohof el. lignende,  lidt inden vi bliver for trætte.

Vi har været uheldige en gang med et dårligt værelse. Det stank af røg, selvom det var ‘røgfrit’. Og vi har også overnattet uden for en McDonalds og fået morgenmad der (Undskyld, far). Men ellers har vi fundet nogle steder som lever op til vores enkle krav: Værelserne skal være rene og have relativt behagelige senge. That’s it.

 

Kæden B&B Hotels er en af disse, og vi har også sovet på Serways hotellerne. Begge steder koster et familieværelse under 100 Euro.

 

I år fandt vi ved et tilfælde et nyt sted: Hotel Wirtshaus Sauer, som var rent og der var gode senge. Prisen var dog lige en tand dyrere.

Hotel Wirtshaus, Motorvej

Pin Print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *