Italien – Alghero

Alghero

Alghero

I sommeren 2012 tog vi til Alghero på Sardinien for første gang. Her kan du læse lidt om turen, så du også kan  drage nytte af vores erfaringer. Vi rejste i den sidste uge af juni og de første to af juli. Algheros lufthavn hedder Fertillia. Fra lufthavnen tager det ca 30 minutter og 35 Euro i en taxa hen til centrum af byen, hvor vi havde lejet nogle af vores venners lejlighed på hjørnet af Via Fratelli Kennedy & Via Nazioni Unite.

Sardinien for første gang

Alghero er en dejlig nem by at være i. Der er masser af gode spisesteder, mulighed for at komme på fine bådture, man kan leje cykler og så selvfølgelig nyde de smukke strande i nærheden.

Vi boede i en fin lejlighed i en moderne bygning. Der er to soveværelser med dobbeltseng, to toiletter et køkken-alrum og så den bedste, store altan i hele lejlighedens længde. Derudover er der opvaskemaskine, vaskemaskine, tv og wi-fi. Vi kender dem, som lejer lejligheden ud, så hvis du er interesseret er priserne sådan cirka som følger (med forbehold for ændringer og opjusteringer siden blogindlægget blev skrevet!)

700 € pr uge i juli.
800 € pr. uge i august
650 € pr. uge i juni og september
600 € pr. uge i fra oktober til marts
600 € pr. uge i april og maj.

Hvis du lejer længere end en uge, kan du få 10% rabat på hver uge efter den første.
NB: Omkostningerne ved forbrug er inkluderet, men slutrengøring på 70 € er ikke inkluderet. Derudover koster check-ind/ ud omkring 60/70 €  i alt.

Her er nogle billeder af lejligheden vi boede i. Hvis du har brug for mere information, så tag endelig kontakt.

Altan i hele lejlighedens bredde
IMG_0387

Stue
IMG_0371

Køkken
IMG_0374

Badeværelse 1
IMG_0380

Badeværelse 2
IMG_0377

Pin Print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *